NIEUWSBERICHT

WWQS biedt hulp bij uw INK-Positiebepaling, Audit, Zelfevaluatie

Almere 4 aug. 2005 -


"De klant stelt als gebruiker steeds hogere eisen aan efficiency en kostenbesparing, ook bij gebruik van het INK-model", meent Wolffensperger, directeur van WWQS in Almere. "Wij hebben veel ervaring met introductie en toepassing van het INK-managementmodel, en we kunnen dus een efficiente en productieve aanpak aanbieden. In overleg met de klant wordt de aanpak vastgesteld."
Waaruit bestaat jullie ervaring? "De INK-specialist van WWQS heeft zo'n 20 Positiebepalingen begeleid, en verschillende audits, zelfevaluaties en aanvragen verbeter-certificaat. Die heeft veel ervaring. Verreweg de meeste van die trajecten waren ovrigens zonder software - gewoon groepswerk, papieren, flip-overs, je kent dat wel."
Wanneer zou de klant software kunnen gebruiken? "U wilt†de meningsvorming op uw†consensus-meeting real time ondersteunen met software, zoals vroeger met†de befaamde 'stemkastjes'? Zodat ieder ter plaatse zijn mening geeft, en het resultaat direct zichtbaar wordt op de muur. U wilt veel mensen bij de INK-Positiebepaling betrekken. U wilt de resultaten vergelijken tussen verschillende INK-teams,†vestigingen of afdelingen. Of u wilt zelf selecties maken.
De ICT-functionaliteit beantwoordt aan de behoefte aan grotere efficiency: de externe adviseur en de interne projectleider moeten weinig tijd en geld besteden aan de voorbereiding van de INK-Positiebepaling, want daar komt geen toegevoegde waarde uit. Als je kosten en baten vergelijkt: met INK7 bespaar je dagen werk. "†
Waarom dan hulp vragen van WWQS? "Vanwege onze brede ervaring. De software is ook ontwopren op basis vsn veel praktijk-ervaringen. Wat software betreft, sommige klanten melden ons dat ze opzien tegen het toepassen", vertelt Wymenga, directeur software van WWQS. "We hebben ons best gedaan om het gebruiksgemak hoog te houden. Maar misschien is het toch gemakkelijker om een ervaren adviseur te betrekken bij de voorbereiding."
Wat houdt het aanbod in? "Het aanbod†"Hulp bij de INK-Positiebepaling met†toepassing van INK7" omvat:
- Senior†INK-consultant/INK-Kennispartner†denkt met u mee over planning,†voorbereiding en uitvoering van uw†consensus-meeting of verbeteropzet, en voor toepassing van software. Kosten voor 8 werkuren: 750 euro - exclusief reis- tijd en kosten.
- Inclusief -
INK7 software (versie voor 250 gebruikers) 1350 euro.
Voor extra dagdelen en het leiden van de meetings etc. geldt het normale tarief van 500 euro per dagdeel.
voor meer informatie: INK-Kennispartner WWQS, 06-260 66 802