W&W Quality Software

W&W Quality Software was vanaf de start van het INK marktleider in INK-Positiebepaling software in Nederland. Door de inspanning van een groep van gedreven adviseurs en programmeurs, aangevuld met een netwerk van specialisten-op-contract. WWQS is gespecialiseerd in full-service oplossingen voor sturing, kwaliteit en efficiency. Met software, ICT-consultancy en management-advies.
WWQS ontwikkelt standaard software in eigen beheer, en maatwerk. WWQS wordt ook als adviseur of regisseur betrokken bij bouw of implementatie door derden, waarvoor ook complete bedrijfsmodellen met proces-routings worden gebouwd.Missie
WWQS stelt zich ten doel dat uw medewerkers zichzelf productiever gaan ontwikkelen. Hun professionaliteit wordt uitgedaagd en gestimuleerd door onze ICT-systemen. En Uw medewerkers ontwikkelen zelf de Qis-systemen steeds verder, van een simpel kwaliteitssysteem tot geintegreerde keten-automatisering. Qis, een krachtig instrument in handen van leidinggevenden en uitvoerenden. Een machtig wapen tegen de concurrentie.
WWQS wil excelleren in ontwikkeling van functioneel innovatieve ICT-concepten en softwaresystemen voor Total Quality Management in de business-to-business markt. Wij willen ook in uw bedrijf/organisatie sturing en kwaliteit op topniveau brengen. Door praktijk-geteste software-producten en gekwalificeerde implementatie ondersteuning voor ISO, INK, EFQM, Eurep, HACCP, BSC en andere standaard-modellen. Door hoog- gekwalificeerde medewerkers - in wie wij royaal investeren.

Strategie
In een competitieve omgeving worden aan kwaliteit en efficiency steeds hogere eisen gesteld. Wij van WWQS begeleiden sinds 1980 bedrijven en organisaties bij verbetering van kwaliteit en sturing. Sinds de oprichting van W&W Quality Software in 1992 staat ICT centraal. In onze software is veel kennis en ervaring opgeslagen uit uiteenlopende projecten. Elk project genereert weer ideeen voor verdere verbetering.
WWQS ontwikkelt standaard-modules in Lotus Notes - al jaren het leidende platform voor groupware.† Tegenover de "blauwdrukkers" kiest WWQS voor automatisering gebaseerd op prototyping: U zelf beslist in fasen over de nuttige automatiseringen. Zo krijgt u een infrastructuur op maat, waarin ook uw bedrijfskennis steeds beter benut wordt. De software ondersteunt uw beleidskeuzen en uw bedrijfsstrategie.
WWQS bouwt no-nonsense software, waarbij snelheid, functionaliteit en betrouwbaarheid op de eerste plaats komen. Dat zijn keuzes waarmee u geld verdient. We zijn best gevoelig voor fraaie uiterlijkheden, en die bouwen we graag voor u in of 'eroverheen'.
Voor MKB-bedrijven kan WWQS via het internet (op een WWQS-server) systeembeheer verzorgen. Dat bespaart u kosten en tijd. Zo kan werkelijk elk bedrijf onze geavanceerde software gebruiken

Partners
Twee partners trekken WWQS - zij bewaken kwaliteit en doorlooptijd.


Ing. Jan J. Wymenga (1970) is verantwoordelijk voor operationele zaken, projectmanagement en kwaliteit van software-projecten. Als senior consultant & projectmanager leidde hij sinds 1992 (internationale) automatiserings-projecten, in diverse branches.
Drs. Johannes C. Wolffensperger (1951) is verantwoordelijk voor project-ontwerp, advies- en implementatie-trajecten * Internationaal gecertificeerd management consultant met ervaring in tientallen grote en kleinere projecten * MSc-lecturer Internationaal Agrarisch Quality Management Reading/IAC * Projectleider Kwaliteitsverbetering Rijksdienst van 1986 tot 1990 * Auditor Nederlandse Kwaliteit.
Opleiding: * Post-doctorale opleiding organisatie-adviseur (ROI) * Sociologie (cum Laude), Universiteit van Amsterdam (UvA) en Universiteit van Utrecht (UvU) * 1e graads onderwijsbevoegdheid Economie (UvU)/UvA * Minors: Wiskunde (RU), Sociale psychologie (RU), Antropologie (UvA), Psycho-Analyse (UvA), Portugees (UvA), Sociologia Rural (Universdade Coimbra, Portugal)

De mensen achter WWQS
Onze mensen staan klaar om uw projecten uit te voeren. Zij zorgen ervoor dat de beoogde resultaten en effecten gerealiseerd worden. Om steeds de beste mensen te kunnen inzetten maakt WWQS regelmatig gebruik van adviseurs en programmeurs op contractbasis.

Kwaliteit
WWQS heeft uiteraard zelf de interne processen beschreven - al kunnen in innovatieve activiteiten fouten niet altijd worden vermeden.
Qis is gebaseerd op krachtige concepten, die in de markt beproefd zijn - zoals het INK-model, PDCA-(Deming)circle, Balanced ScoreCard etc. WWQS maakt er pragmatische software voor, waardoor u er geld mee gaat verdienen.
WWQS-producten zijn van hoge kwaliteit. Lloyd's experts waren enthousiast. Bij KIWA-onderzoek scoorde QIS bij de beste 10%, als meest veelzijdige software met krachtige en relevante functionaliteit voor proces-, systeem en -ketenmanagement - met een verbluffende prijs/kwaliteit- verhouding.
Onze websites
www.wwqs.nl
www.ink-software.nl
www.ink-positiebepaling.nl

WWQS is partner vanlogo IBM

W&W Quality Software is een handelsnaam van oim-advies