INK-Positiebepaling: Starten met de Nederlandse TQM-standaard


Inleiding
Het INK-managementmodel is in tien jaar het toonaangevende concept geworden voor management, betere bedrijfsvoering. Toepassing betekent: start met een nulmeting: de Positiebepaling. Daarna Zelf-evaluatie-onderzoek, Audit (met het Scoringsboek), Waardering meten, Procesmanagement invoeren etc.

WWQS is marktleider voor software bij het INK-traject, met INK-Positiebepaling en Waarderingsmeter als meest verkochte producten. Met start vaak met de Quick Scan. Daarnaast is er software voor de Zelfevaluatie, Scoringsboek, Proces- en Projectmanagement. WWQS levert ook een electronisch Handboek.

Met de Positiebepaling op internet kunt u voor de Consensusmeeting gegevens verzamelen, analyseren en discussie-materiaal voorbereiden om op de Consensusmeeting te gebruiken, per beamer of op papier. U kunt er ook uw bespreking real time mee ondersteunen, als presentatie-instrument of in een 'stemkastjes-sessie'. De webversie is supergemakkelijk: geen installatie, altijd actueel, geen training nodig. En met standaard PC's met internettoegang kunt u al aan de gang. De software INK-Positiebepaling sluit nauwkeurig aan bij de INK-Handleidingen, voor Ondernemingen en Publieke sector. Daarnaast is er een versie voor Onderwijs en voor Politie. WWQS kan daarnaast maatwerk leveren, en speciale versies voor adviesbureaus en voor individuele consultants.
.
Kijk in onderstaande lijst voor details over producten en diensten:

Producten / diensten Prijs (Euro)
INK-POSITIEBEPALING internet-versie 20 users
INK-Positiebepaling op internet. Extreem gemakkelijk: geen installatie, en gebruiker heeft alleen html-browser nodig. Biedt complete functionaliteit bij INK-Handleiding 2004/2007: ondersteunt u bij voorbereiding van de ink-Positiebepaling: meningen verzamelen, score berekenen, presentatie van eigen scores, afdelingen of van alle gebruikers in Profielschets, Spinnenweb en Notities. Voorbereid op benchmarking. Technisch onbeperkt aantal gebruikers.
Prijs per organisatie (incl. 20 gebruikers):
meer info...

571.00
INK-POSITIEBEPALING internet-versie 250 user versie
INK-Positiebepaling op internet. Extreem gemakkelijk: geen installatie, en gebruiker heeft alleen html-browser nodig. Biedt complete functionaliteit bij INK-Handleiding 2004/2007: ondersteunt u bij voorbereiding van de ink-Positiebepaling: meningen verzamelen, score berekenen, presentatie van eigen scores, afdelingen of van alle gebruikers in Profielschets, Spinnenweb en Notities. Voorbereid op benchmarking. Technisch onbeperkt aantal gebruikers. Prijs per organisatie (incl. 250 gebruikers):
meer info...

1,749.00
INK-SOFTWARE OP MAAT: UW EIGEN LOGO, HUISSTIJL, TEKSTEN, URL'S
Uw eigen logo, huisstijl, begeleidende teksten, verwijzende URL's of matrix-teksten in de INK-Software? Of aanvullende functionaliteit?
Bij de Commerce-versie voor adviesbureaus krijgt u standaard een volledig op maat gemaakte versie van de software.
Voor de Enterprise-versie kiest u zelf wat u wenst. Vanaf:
meer info...

3,500.00
INK SCORINGSBOEK op web
INK-Scoringsboek biedt het auditteam ondersteuning bij uitvoering van de INK-audit. De web-versie is handig: de gebruiker heeft alleen html-browser nodig. Productie i.s.m. INK.
meer info...

INK-TRAJECT van Positiebepaling tot Kwaliteits Prijs
STAP 1: INK-Positiebepaling; eventueel integrale benadering met BINK.
STAP 2: Zelfevaluatie, Verbeteren, Audit; eventueel INK Verbeter Certificaat.
STAP 3: Structurele meerjaren-aanpak, INK-fasen-1 en -2; eventueel Onderscheiding.
STAP 4: INK-fasen-3 en -4; eventueel Kwaliteits Prijs.
meer info...

Uw INK-Consensus-meeting uitvoeren
Wilt u beginnen met een INK-Positiebepaling? Uw management Team krijgt inzicht in de bedrijfsvoering en in de resultaten. Dat kan met een INK-Positiebepaling. In 1 of 2 dagen helpen wij u de stand van zaken in kaart te brengen. Met verbeterprioriteiten en Plan. Vanaf:
meer info...

3,400.00
INK-SOFTWARE, ALGEMENE INFO
Producten | Versies | Web-software | Abonnement | BTW | Helpdesk | Garantie | Informatie | Web-links |
meer info...