INK-SOFTWARE OP MAAT: UW EIGEN LOGO, HUISSTIJL, TEKSTEN, URL'SUw eigen logo, huisstijl, begeleidende teksten, verwijzende URL's of matrix-teksten in de INK-Software? Of aanvullende functionaliteit?
Bij de Commerce-versie voor adviesbureaus krijgt u standaard een volledig op maat gemaakte versie van de software.
Voor de Enterprise-versie kiest u zelf wat u wenst. Vanaf:
Prijs: EUR 3.500,00


Een koepel-organisatie liet verschillende maatwerkproducten maken - deels eenvoudige varianten op INK-software maar wel in de huisstijl. Doel was om het INK-managementmodel fundamenteel te integreren in het eigen beleid. Van de software zijn duizenden exemplaren verkocht: de leden beschouwen het kennelijk als nuttige tools.


Een adviesbureau maakte al langere tijd gebruik van INK-producten van WWQS. Men besloot in het instrumentarium de huisstijl door te voeren, met logo's, kleurstelling en lettertype, om de herkenbaarheid naar klanten toe te verbeteren. Een krachtig instrument in de acquisitie.

WWQS heeft inmiddels zo'n 60 maatwerkprojecten rond INK-software uitgevoerd. De software is zodanig ingericht dat er een grote efficiency bereikt is in het realiseren van maatwerk. Voor uw geld krijgt u heel wat maatwerk en extra diensten:
Lettertype/kleurstelling/logo van uw huisstijl doorvoeren2 dagdelen
Uw eigen hulpteksten invoeren: toelichtende en help-teksten, URL's etc.2 dagdelen
Door u aangeleverde teksten invoeren in matrixen/lijsten van alle 'gebieden'3 dagdelen
Demonstratie, instructie, training van 1 dagdeel kost inclusief voorbereiding:2 dagdelen
Project-basis en interne coordinatie

set: Basisversie = Project-Basis + Lettertype/kleurstelling/logo van uw huisstijl doorvoeren
€ 2.950.-

€ 3.500,-
.
Voor ander programmeerwerk geldt uurtarief. Extra klantcontacten (vergadertijd en extra instructie, demonstratie of trainingen) worden gefactureerd op basis van uurtarief; reistijd voor 50%.