NIEUWSBERICHT

Altrecht kiest Qis-Handboek van WWQS

"Altrecht is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in midden Utrecht", vertelt Prashaant Debipersad, controller van divisie Bovenregionaal. "We hebben†ongeveer 2700 mensen in dienst. We†willen graag werken volgens de modernste kwaliteits-eisen. Daar hoort een elektronisch handboek bij waarin†inzicht wordt gegeven in de†processen†en protocollen. Wij hebben gekozen voor Qis-Handboek van WWQS en het†bevalt goed.Qis-Handboek van WWQS?

"Handboek is een module uit de serie QIS, Quality Information Systems, van leverancier W&W Quality Software in Almere. In Qis zitten ook modules voor ondersteunen van verbetering bedrijfsvoering, workflow-management, project-management, etc. WWQS had overigens uiteenlopende document-managers in de aanbieding, maar deze was het best geschikt voor onze doelen. We hadden allerlei specifieke eisen, en die konden allemaal vrij betaalbaar gerealiseerd worden."


Wat gaf de doorslag bij uw keuze?

"Web-ASP, beveiliging, aanpasbaarheid, prijs, dat waren belangrijke keuze-criteria.†De deskundigheid van de mensen bij WWQS sprak ons ook erg aan - zeldzaam in ICT-land, zoveel ontwikkeling. Ze hebben ons ook een†goede coach geleverd. Het bevalt zo goed, dat we ook andere projecten met WWQS willen gaan uitvoeren: een instrument Effect-meting, Workflow-management, en een geintegreerde omgeving van hun Qis-Handboek met onze KIS-module."


Web-ASP, wat is dat?

"Dat we niet zelf de applicatie installeren en onderhouden, maar onze gebruikers bellen in bij een WWQS-webserver. Dat scheelt ons veel werk. En zorgen, want het werkt gewoon goed vanaf de eerste dag. En qua kosten is het interessant, want de beheerskosten vallen weg."

voor meer informatie: P. Debipersad, Altrecht Den Dolder