NIEUWSBERICHT

WWQS ondersteunt INK-Sector-campagnes

Waarom nu deze campagne?
WWQS start informatie-campagnes in deverse sectoren om het INK-managementmodel meer bekendheid te geven, en de nieuwe mogelijkheden van INK-software†te demonstreren. Benchmarking kan in de sector 'leren van de besten' een nieuwe impuls geven.


Voor wie is dit interessant?
Als u al overweegt initiatief te nemen, maar de drempel is om een of andere reden wat hoog, dan valt u midden in de doelgroep voor deze campagne. Of iets precieser: Organisaties in de sector die actief met het INK-model aan de slag willen die helpen wij op weg - met een klein stapje of met hun hele traject. We bieden advies,†software, of begeleiding bij de†Positiebepaling, Zelfevaluatie of meer.

WWQS alleen?
WWQS heeft als INK-Kennispartner van het eerste uur erg veel project-ervaring. Maar we werken ook†samen met enkele partners die in de sector een sterke positie hebben, en we zoeken 'toonaangevende gebruikers' die als gastheer willen optreden. En die eventueel ook hun ervaringen willen delen. Voor de deelnemers is dat erg nuttige informatie.

Wanneer gaat dit plaatsvinden?
In deze sectoren starten we volgens plan in april. Mogelijk dat we voor de zomer in nog twee sectoren beginnen. In totaal staan 8 sector-campagnes op het programma.]

voor meer informatie: J.Wolffensperger, dir. WWQS: 06-260 66 802