NIEUWSBERICHT

Web-software INK-Zelfevaluatie

Waarom nu deze software?
De Zelfevaluatie is voor het INK steeds belangrijker geworden, en†WWQS gaat hierin mee door software te ontwikkelen die de uitvoering van de Zelfevaluatie†ondersteunt.


Wat doet†de software?
De software maakt het proces transparant.†De projectleider krijgt antwoord op de volgende vragen: 1. Hoe, via welke stappen,†zet ik het proces op, onderzoek en rapportage? De software volgt de Gids voor Zelfevaluatie, uitgebreid met praktijk-ervaringen. 2.†Wie krijgt welk thema - en welke info? De software bevat veel info. De info wordt alle betrokkenen gedoseerd aangeboden: steeds op plaats en moment waar het nodig is. 3) Met welke vragen/problemen kampen†de onderzoekers/rapporteurs? Vragen van auteurs komen apart in beeld, evenals de antwoorden erop. 4) Vordert het werk volgens plan, en zijn de concept-teksten veelbelovend? 5) Tussen welke auteurs is afstemming nodig? Daarnaast kunt u lees- en schrijfrechten bepalen, en u kunt op elk moment zonder extra handelingen alle rapport-teksten afdrukken.

Wat houdt het aanbod in?
WWQS biedt de software aan met enkele dagdelen advies om het proces in uw organisatie goed op gang te helpen. Een zelfevaluatie is†een pittig project en een goede aanpak scheelt veel tijd en vragen.

Voor wie is dit aanbod nuttig?
Als u van plan bent de INK-Positiebepaling uit te voeren, dan zal deze software u veel tijd†besparen. Betrokkenen zullen meer gemotiveerd zijn omdat ze geen tijd verliezen aan 'organisatie'. En ze zullen†dieper op vragen†ingaan, omdat het ze†zo weinig extra moeite kost. Dat vertaalt zich†in kwaliteit van het rapport en in leerervaring bij de betrokkenen.
voor meer informatie: WWQS. direct op 06-260 66 802